Over ons

Na meer dan 10 jaar ervaring bij Landbouwkrediet zette Karoline Geerts in 2011 de stap naar zelfstandig agent in het kantoor te Verrebroek, en trad ze in de voetsporen van haar ouders.

Christel Gheldolf had als zelfstandig kantoorhouder van Centea jarenlang ervaring opgebouwd in de bank- en verzekeringssector.

In 2013 nam Landbouwkrediet Centea over, en kreeg de bank de nieuwe naam ‘Crelan’.

Ook in Verrebroek sloegen Christel Gheldolf en Karoline Geerts de handen in elkaar en werken we sinds 1 juli 2013 onder 1 dak.

Wat mag u als klant verwachten?

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar werken we samen met verschillende maatschappijen. Wij zijn niet gebonden aan de tarieven en/of voorwaarden van één bepaalde maatschappij en kunnen op die manier het beste voorstel voor u uitwerken. Immers, er bestaat geen slechte verzekering, maar niet elke verzekering dekt wat u wil beschermen!

Bij ons heeft de klant een naam, geen nummer!

Wij blijven geloven in het persoonlijk contact. Geen wisselende contactpersonen, maar vertrouwde gezichten die al jaren een sterk team vormen. Met kennis van zaken adviseren we u omtrent bankieren en verzekeren.

Onze visie?

Voor u staat een gedreven team klaar dat een sterke service, een menselijke benadering en een professioneel advies in bank- en verzekeringsproducten aanbiedt!Ons team

Karoline Geerts

Zaakvoerder. Van opleiding Internationale Marketing, en het bankieren met de spreekwoordelijke paplepel meegekregen. Met een aanvullend diploma Verzekeringsmakelaar en Beleggingsadviseur op zak vormt dit een perfecte combinatie om uw bank- en verzekeringszaken te behartigen.

Mail mij

Christel Gheldolf

Reeds 35 jaar actief in de financiële sector, kent het reilen en zeilen van de bank-en verzekeringswereld. Zij is reeds jaren een vertrouwd gezicht en loodst u graag door de administratieve rompslomp van uw financiën. Zij maakt graag tijd voor U om te luisteren naar uw verhaal en te helpen waar nodig. Bovendien maakt Christel de bankoverstap naar Crelan eenvoudig!

Mail mij

Sandy Laureys

Uw aanspreekpunt voor de verzekeringen! Diploma Toegepaste Communicatie en ondertussen reeds 20jaar ervaring in de verzekeringssector. Met zowel ervaring binnen het makelaarskanaal als op de binnendienst van een maatschappij een goede basis om te fungeren als ‘tussenpersoon’.

Mail mij

Ellen Claeyé

Met haar jeugdig enthousiasme verantwoordelijk voor commerciële acties en klantenbeheer. Rijk aan ervaring in de bank- en verzekeringssector en daarom past zij perfect in ons team.

Mail mij

Onze partners